25 Ocak 2013 Cuma

Ayrı Kalmak Can Sıkıcı Oldu Artık !!!


Ah blog ahh, senin yerin ne kadar farklı ne kadar özelmiş meğer..
Bana bir arkadaş olmuşsun da farkına varamamışım.
Buraya yazı yazabilmek özgürce, bana ne kadar huzur veriyormuş meğer..

Yaklaşık 2 haftadır internetimizde sorun var,  maalesef bloğumu bu yüzden çok ihmal ettim.Aslında görünürde nette sorun yok, yüklemelerde sorun oluşuyor, yardım için arıyoruz yapıldı diyorlar ve hatta güyaaa 3 gündür gelip burdan kontrol edecekler.Çok can sıkıcı oldu artık, galiba kapattırcaz.

En sonki yazılarımda yorum yapan arkadaşlarımada bu yüzden cevap veremiyorum, kusuruma bakmayım  lütfen :(  Söylediğim gibi yüklemede sorun olduğundan tıkladığımda donup kalıyor.

Bize gelince, geçtiğimiz hafta havalar güzel olunca miniğimle birlikte ordan oraya gezdik durduk, içimiz kıpır kıpırdı.Tabi havalar tekrar (normal olarak) bozunca, bizde dünü ve bugünü evimizde geçirdik.Yinede çok iyiyiz keyfimiz yerinde, sağlığımız iyi ya başka bir şey istemeyiz.

Haa birde, bol bol pasta, kurabiye, kek vs. yapıp yedik.Netimiz düzeldiğinde bunlarıda paylaşırım artık.
Evett, uzun süre sonra yazı yazmak güzel oldu, fotoğrafsız olsa bile.

En kısa sürede, tekrar gelebilmek üzere.
 
Sevgiler :)

15 Ocak 2013 Salı

DIY... Beyaz Dantelli Bluz

Geçen sezon alıp, beğenerek çokca giydiğim beyaz bluzum artık hem yıpranmaya, hemde sarılıkları geçmemeye başlayınca bakın nasıl değerlendirdim.Özellikle de sırtındaki dantel detayını çok sevdiğim için, danteli kesip başka bir penyeye diktim.Oldukça basit bir beyaz penye bakın nasıl şık bir penyeye döndü. Penye olduğu için bazı yerlerde toplanmaları oluştu, ama yinede güzel oldu diye düşünüyorum, ben beğendim  :)Bakalım sizde beğenecekmisiniz..Oldukça da kolay bir uygulama oldu ..













E birazcıkta böyle kullanırım, en azından dantelini değerlendirdim :)
Ben çok beğendim.
Peki sizce nasıl olmuş ?

Sevgiler...

14 Ocak 2013 Pazartesi

Hafta Sonu :)


Aslında bu hafta sonu başlıklarını numaralandırmalıydım..Meğer baştan öyle başlamalıymışım. Neyse artık şimdiden sonrada numara yazılmaz.

Bu hafta sonumuzda keyifli ve güzeldi.Cumartesi ailecek evimizdeydik, hava karlı ve soğuk olduğu için, hiç biryere gitmeyi canımız istemedi.Aslında Ikea'ya gitmeyi düşünüyorduk fakat bize epey uzakta olması, birde havanın karlı olması fikrimizi değiştirdi.Evde kalıp cumartesi keyfi yaptık.Akşam ise eşimle birlikte balık-kalamar yapıp güzel bir sofra kurduk.

Pazar günü akşam üzerine kadar evdeydik, sonra bir arkadaşımızın bebeğinin ilk yaş gününe davetliydik, oraya gittik.Çınar'la birlikte ikinci kez böyle bir partide bulunuyoruz, ilkinde daha minik olduğu için pek farkında değildi.Ama bu sefer çok eğlendi, balonların, çocukların peşinden koşturup, çalan müziklere kafasını sallayıp durdu, ki müzik durduğunda ağlamaya bile başladı :)

İşte bu hafta sonunu da böyle bitirdik.




Çoktandır kalamar yapmıyorduk, bayılıyorum yemeye.



Tek boydan fotoğrafım bu olduğu için, arkadaşıma da haber vermeden görüntüsünü eklemek istemediğim için kestim :( Minik erkek Kuzey'e güzel ailesiyle nice sağlıklı seneler inşallah :) 
 Ben öyle poz vermeyi pek beceremiyorum, yani  insanların içinde garip geliyor, hadi birde şurada çekelim, aman birde burada çekileyim yapamıyorum.Elimizdeki  fotolarla idare ediyoruz işte :)

Elbisemi hamileyken giyiyordum, yanlardan daraltınca tekrar giymeye başladım.(defacto)
Bu salaş hırkamıda çok seviyorum, kurtarıcılardan.(koton)



Sevgiler :)

Çekilişşş


Bu çekilişe katılmadan duramazdım...Keyif alarak takip ettiğim bloglardan birisi, indirimlr.com işbirliği ile güzel bir saat hediye ediyormuş.Eğer sizde katılmak isterseniz kelebeğin gözünden bloğuna bir uğrayın derim. :) Sevgiler

10 Ocak 2013 Perşembe

DIY.. Taşlı Kemerden, Taşlı Bilekliğe




Geçenlerde ablamın ıvır zıvır, takı kutularını karıştırırken elime geçen mavi taşlı bu kemeri aldım.Hemen aklıma değerlendirmek geldi.Yaklaşık 9- 10 yıllık bir kemer. Aslında kolye yapmayı düşünüyordum, fakat çok sert olduğu için yapılamıyor, yani duruşu güzel olmadı, bende bilekliğe çevirdim.Upuzun bir kemer olduğu için, büyük ihtimalle daha çok bileklik çıkacaktır, yada başka şeyler :)

Birde dikkat ettinizmi, bunca yıldır sadece bir büyük, bir küçük taşı düşmüş, nasıl da kaliteliymiş.Üstelik ablam bu kemeri bayağıda kullandı.Şimdilerdeki taşlı zincirleri alıp bileklik kolye yapıyoruz hemen taşları düşüyor, yada en azından bendekiler öyle oluyor.

İşte uzun taşlı kemerimiz ..









İşte bitti, aslında birkaçtane bileklikle çok daha güzel durdu.
E miniğim de bir yerlerden çıkmazsa olmaz :)


Bu arada, bloğa artık Explorer da fotoğraf ekleyemiyorum, bende google chrome da yazmaya başladım. Fakat burdada fotoğraflar çok yavaş yükleniyor.(çok fazla zaman kaybı).Neler olduğunu bilen varmı arkadaşlar, acaba birşeylermi yapmamız gerekiyor.Bilenler yardım etsin lütfen :)

Sevgiler..


8 Ocak 2013 Salı

Hafta sonunda... Brunch


Bu hafta sonunda, cumartesi gününü evde geçirirken, pazar gününü keyifli ve upuzun süren bir kahvaltı yaparak bütün bir haftanın acısını çıkarttık.Pazar sabahına epey kalabalık bir grup olarak  Etlik-Oskar'da eğlenceli başladık.

Bu kahvaltı, ayda bir, bazen daha sık düzenlenen kuzenler toplantısıydı.Aslında kuzenlerin çeyreğinin toplantısı desem daha doğru olacak, sadece 18 kişiydik, hepimizin bir araya gelmesi için bir mekanın kapatılması falan gerekebilir :)) Şaka bir yana maaşallahımız var, 6 amcam 3 halam var benim, haliylede bir sürü kuzen, hepsine selamlar buradan :) genelde toplantılar akşamları oluyor, bizde Çınar'ın uyku düzeni bozulmasın diye katılamıyorduk. Bu defa sabah olduğu için bizde vardık.Upuzun masamızın fotoğrafını eklemeyi düşündüm, ama kuzenlerden izin almadığım için vazgeçtim.





Kelebek ve Kuzu
Bunlarda minik kuzenler :)




Baba - oğul heryerde bir oto dergisi buluyorlar :)








 
Bu  arada elbisemi mango indiriminden komik bir rakama aldım. :)
 
Umarım her günümüz, her gününüz böyle keyifli ve güzel geçer.

Sevgiler :)

 
 

2 Ocak 2013 Çarşamba

Yılbaşı Gecesinde Neler Yaptık ?


Yeni yıla evimizde çekirdek aile olarak girdik :) Çınar'la birlikte ikinci yılbaşımızı geçirdik, ikisindede evde olmaya özen gösterdik, hem Çınar'ın rahatlığı hemde kendi rahatlığımız için, en sağlıklısı böyle oluyor..Her zamankinden farklı birşey yaşamadık aslında, evdeydik, güzel bir yemek yedik, legolarla, arabalarla oynadık, pasta kestik, 11'i az geçince miniği uyuttuk, biraz daha tv keyfi yaptık, evimiz bereketli olsun diye, 12 den sonra nar kırdık, yeni yıla girince içimiz rahat etti "hıh tamam artık yeni yıl geçtik" deyip bizde uyuduk :))

 
Evdeki bütün kırmızıları masamıza topladm :))
 
 
 




Aşk ...

 
 

 
 
 
Bakın burda ne var ?

 
 
 
Nar... Kurdela ve tüllerle süslenmiş bir adet nar :) Etrafı batırmamak için önce bir torbaya sardım.

 
 
 
Minik fotoğrafçı Çınar :))
 

 
 
 

 
 
İki tane pastamız vardı. eşim ben seviyorum diye krokanlı pasta almış, bende eşim seviyor diye meşhur pastamdan yapmıştım :) 




İşte bizim yılbaşı gecemiz böyle geçti.
Umarım sizlerde keyifli bir gece geçirmişsinizdir.
 
Sevgiler Herkeze :)
 
( Ben )
Elbise : Mudo
Ayakkabı : Zara
Kolye : Koton