4 Şubat 2013 Pazartesi

Nerelerdeyiz, Neler Yapıyoruz ?


Merak eden varmı bilmiyorum, ama yinede yazmak istedim işte...

Yoğun, yüksek tempolu, eğlenceli ve yorucu  bir hafta geçirdik.Geçtiğimiz hafta eşim izinliydi.Ankara'daydık, fakat gezmelerden geri kalmadık. Sık sık dışarılara çıktık, aile ziyaretleri yaptık, e tabi alışverişte yaptık :) Eşimde, bende, evde birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alıyoruz, böylece Çınar'lada daha fazla ilgilenmiş oluyor.Ayrıca, artık Çınar babacı olmaya başladı.Yani halen peşimden ayrılmıyor, ama eğer eşim evdeyse onunla birlikte oyunlar oynamak için deliriyor.Bende rahatca işlerimi yapabiliyorum :)

Eşimin izinli olmasının tek kötü tarafı, sabahları geç uyanmamızdı :(  Bizim geç(imiz) 8:30 - 9:00 :) Normalde saat 7:00 de güne başlar, böylece Çınar'ın öğle uykusu ve gece yatmasıda erken olurdu.Gece erkeni 10 - 10:30 buna şükür diyoruz...Bu arada birşeyi anlamış olduk, eğer biz uyuyorsak Çınar'da uyuyor.Hala yanımızda uyuyor olması buna büyük etken, bizi görünce tekrar uykuya dalıyor.

Neyse ki bugün erken uyandık.Kahvaltımızı yaptık, ben evi toparlarken, Çınar bir yandan dağıttı, havuçlu kek, çorba, pazı sarması yaptım.Dışarı çıkıp kuşlara ekmek verdik, parka gittik,  minik uyudu uyandı, şimdi mıckey mouse izliyor, onlarla birlikte çuçucuçuçuuf diye diye..e bende burdayım işte :)Güne erken başlamayı seviyorum, bütün işleri erkenden yapmayıda, öğleden sonra asla canım birşey yapmak istemiyor, yemek, temizlik vs.. Güzel bir haftaya başladık artık.

Bu arada, internetimiz halen sorunlu, tekrar aramış olmamıza rağmen doğru dürüst ilgilenilmedi, sürekli, mail atın deyip durdular.Artık mail falan atmıyoruz, bugün kapattırıyoruz.Daha öncede yazmıştım, fotoğraf yükleyemiyorum, yazdığınız yorumlarada cevap veremiyorum, bloğuma yazı yazabiliyorum, fakat onuda yayınlamam yaklaşık 15 dk mı alıyor.

Buraya yazacak, yayınlayacaklar çoğaldı, bakalım netimiz düzelince inşallah sırayla eklerim. Dönüşüm muhteşem olur umarım :) Şimdilik bizden haberler bu kadar.


Yazımı sonuna kadar sabırla okuyan olurmu bilmiyorum.
Okuyan okumayan herkeze Sevgiler.
 
Keyifli günler :))
 

4 yorum:

  1. Canım benim hiç sıkılmadan okudum, miniğin ve senin günlüğünü :) umarım internetindeki sorun bir an önce düzelir, ancak arama bence direk telekoma git ve bir güzel bağır arıza kayıtların orada çıkar zaten.Sevigler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meryemcim teşekkürler, sorunumuz çözüldü, netimiz uydunetti malesef tel ve mail gerekiyordu.ama sonunda halloldu. sevgiler canım :)

      Sil
  2. çok hoş bir posttu bu arada pazı sarmasını çokseverim bebekler sanırım uyudukça bizler uyuyorlar ama biraz büyüdükten sonra istedikleri zaman uyuyup uyanıyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkürler.bende severim, açıkcasıda ilk defa yapmış olmama rağmen iyiydi..minikler bol bol uyusunlarda sağlıklı büyüsünler inş :)

      Sil