13 Mart 2015 Cuma

İlk Hamsi Akşamı !!!


Balık yemeyi sevmek kadar, hazırlamayı, yapmayı da çok sevdiğimizi biliyorsunuzdur artık..
Sık sık balık yapmaya çalışırız..
Hemen hemen her çeşit balığı da yapıyoruz..
Fakat bunca senedir hamsiyi bir defa bile yapmamıştık geçtiğimiz aya kadar..
Nedeni ise hamsinin kokusunun diğer balıklara göre çok daha ağır ve kalıcı olması.
Fırın veya tava fark etmez ne yaparsan yap günlerce evden kokusu çıkmaz ya hamsinin.
Bizde evimize yeni gelen ızgara sayesinde, balkonda ilk defa hamsi yapmış olduk :)





Ve yemek zamanı ;)






 


Balık sonrası helva yenir ya hani!!!
Ballı muz da yenebilir aklınızda olsun ;)




Balık bekleyen Çınarko :)

Huzurlu ve sağlıklı günler..

Sevgiler







1 yorum:

  1. afiyet olsun sofran çok şık ve iştah açıcı gözüküyor...

    YanıtlaSil