26 Nisan 2017 Çarşamba

Aklımız Macera Adası'nda Kaldı :)



Merhabalar :)

İlk defa post yapıyormuşcasına heyecanlandım, nasıl, nereden, ne yapıyorduk oldum birazcık :) Araya aylar girdi yine farkındayım.Bu defa bile isteye oldu biraz da. 

Neyse boş verelim biz nedenlerini, gelelim Macera Adası'na !!!

Ankara Anneleri ekibinden   davet geldiğinde Çınar adına çok heyecanlanmıştım. 
Zaten Çınar duyduğunda da gün saymaya başladı. 
Etkinlik günü,  tüm anneler ve çocuklar Ankamall' de yeni açılan Macera Adası' nda bir araya geldik.  Daha önceden Kentpark Avm den bildiğimiz Macera Adası  artık Ankamall de de çocuklar ve büyükleri eğlendirmek için hazır.  Tüm anneler olarak, içeri girdiğimiz anda çocuklardan çok heyecanlanıp eğlendiğimiz doğrudur :) 
Ayrıca Macera Adası'nın içinde etkinlik sponsoru Karakter Dükkanı'nın da bir standı bulunmakta. Çocuklarımız buradan kendileri beğendikleri oyuncakları aldılar. 
Tam 23 Nisan şenliği oldu yani :)








Macera Adası'nda bizi Sevgili Burçin Hanım ve Çağrı Hanım keyifli bir gezintiye çıkardılar. Oldukça büyük bir alana sahip Macera Adası. Burada, Tırmanma duvarları, Kaçış odası, Drama gösteri salonu, Bowling alanı, 7D Sinema, Minik kasaba, Neşeli yüzler ( yüz boyama), Trambolin,  ve daha pek çok oyun alanı var. Çocuklar buralarda eğlenirken büyükler içinde keyifli bir cafesi bulunuyor.. 








Canıımm...








Ahh ben buradan ayrılmak istemedim hiç. Makinadan dökülen şekerlemeleri çantama doldururken :))) Canım Gonca'da yanımda ;)





Çoktandır katılmadığım etkinliklerin açılışını böyle bir eğlence ile yapmak süper oldu.
Bu keyifli ve eğlenceli davet için,  Ankara Anneleri Ekibine,  bizi harika ağırlayan Macera Adası'na ve hediyemiz için Karakter Dükkanı'na çok teşekkür ediyoruz.







2 yorum:

  1. Çok keyifli bir gündü gerçekten; hatta bizden sonrası çok daha keyifli olmuş :) Bu pazar bizim Çınar da adaşı gibi eğlenecek umarım orada, yeniden görüşmek üzere Sibel'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen inanılmaz eğlenceli geçti, bizde aklımız orada kalarak erken çıktık.. Cinar'a bol eğlenceler tadını çıkarın Başak 'cım. Çınar lar bir araya gelmeli 😉 öpüyoruz sevgiler.

      Sil