8 Mart 2016 Salı

Burock - Yaşlanma Etkilerine Karşı Gündüz Kremi


Merhabalar,

Yaşlanma deyince bir anda "hooop noluyoruz yahu" demeyin ;) "Ne 30 yaşmııı oooooohooo" derdim amaa, ay neyse öyle işte :))
Maalesef, günler, aylar, yıllar geçivermiş, bir anda her şey tamamen değişivermiş oluyor istesek de istemesek de.
Bu nedenle önlem alabileceğimiz şeylerde dikkatli olmalı önlemini almalıyız.
Mesela cildimiz.. 
Maalesef engelleyemediğimiz, çevresel faktörlere maruz kalıyoruz.Ve tabi ki ciltde kırışıklık yaşamamız çok daha çabuk oluyor.
Artık hepimizin bildiği bir şey var, cildimizi  makyaj olsa da olmasa da çok iyi temizlemeli, ve bize uygun olan ürünler ile de desteklemeliyiz.

Bugün sizlere kısacık bahsetmek istediğim krem ise tam olarak bu amaca uygun..
Burock Yaşlanma Etkilerine Karşı Gündüz Kremi - Anti Aging Day Cream









Öncelikle, çok şık bir ambalajı olduğunu belirtmeliyim.. Ürünün yapısının, çok yağlı olmaması, cilt tarafından hemen emilmesi, ve kokusu sevdiğim özelliklerinden.
Kremi, her gün ince bir tabaka halinde, yüz, boyun ve dekolte bölgesine masaj yaparak sürüyorum. Şimdilik kırışığım olmasa da, önlemimi almalıyım diye düşünüyorum ;)



+BUROCK Yaşlanma Etkilerine Karşı Gündüz Bakım Kremi içeriğindeki Matrixly 3000 aktif formülünün sadece 1 ayda yaşlanma etkilerinde belirgin ölçüde yavaşlama sağladığı araştırmalarda kanıtlanmıştır. Düzenli kullanımla cildinizin belirli ölçüde sıkılaşmasını ve cilt dokusunun görünümünün toparlanmasını destekler. Böylece cildinizin daha dolgun ve sıkı bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kendimizi sevmeli, değer vermeli ve vakit ayırmalıyız kızlar :)

@sibeldaban
Mutlu Günler Sevgiler

6 yorum:

  1. Kırışıklık oluştuğu zaman geri dönüşü olmadığını düünüyorum; en fazla, dolgu katkılı kremlerle görünüm biraz hafifleyebiliyor. Önemli olan, cilt iyice kuruyup deforme olmadan anti-aging ürünlerle böyle nemlendirerek önlem almak. Güle güle kullan Sibel'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle önceden alınabilecek önlemler varsa hayat daha kolay.Bu tür ürünler ile de önlem alabiliyoruz neyseki :) Teşekkürler Başak'cım ;)

      Sil
  2. güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir ürün güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen gerçekten de güzel bir ürün :) Teşekkürler ;)

      Sil