10 Ocak 2013 Perşembe

DIY.. Taşlı Kemerden, Taşlı Bilekliğe




Geçenlerde ablamın ıvır zıvır, takı kutularını karıştırırken elime geçen mavi taşlı bu kemeri aldım.Hemen aklıma değerlendirmek geldi.Yaklaşık 9- 10 yıllık bir kemer. Aslında kolye yapmayı düşünüyordum, fakat çok sert olduğu için yapılamıyor, yani duruşu güzel olmadı, bende bilekliğe çevirdim.Upuzun bir kemer olduğu için, büyük ihtimalle daha çok bileklik çıkacaktır, yada başka şeyler :)

Birde dikkat ettinizmi, bunca yıldır sadece bir büyük, bir küçük taşı düşmüş, nasıl da kaliteliymiş.Üstelik ablam bu kemeri bayağıda kullandı.Şimdilerdeki taşlı zincirleri alıp bileklik kolye yapıyoruz hemen taşları düşüyor, yada en azından bendekiler öyle oluyor.

İşte uzun taşlı kemerimiz ..









İşte bitti, aslında birkaçtane bileklikle çok daha güzel durdu.
E miniğim de bir yerlerden çıkmazsa olmaz :)


Bu arada, bloğa artık Explorer da fotoğraf ekleyemiyorum, bende google chrome da yazmaya başladım. Fakat burdada fotoğraflar çok yavaş yükleniyor.(çok fazla zaman kaybı).Neler olduğunu bilen varmı arkadaşlar, acaba birşeylermi yapmamız gerekiyor.Bilenler yardım etsin lütfen :)

Sevgiler..


2 yorum:

  1. Merhaba öncelikle Dıy projeniz çok güzel olmuş çok sevdim, gerçekten çok iyi bir örnek oluşturmuş. Resim problemini çözebildiniz mi? Benim bloğumdaki açıklamamı okumuştunuz sanırım zaten..Son durumu merak ettim de:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Bu postu sizin yazınızı okumadan önce yazdım, galiba bir süre google chorem kullanırım.Burdada eğer bir sorun yaşarsam, artık sizin bloğunuza başvururum :) sevgiler Nurdan Hanımcım :)

      Sil