13 Şubat 2013 Çarşamba

Çınar ve Sibel'in Cicileri + Macig Lipstick


Bebeğim hasta olmadan önce, eşimde izinli olduğu için, bol bol gezdiğimizi daha önce yazmıştım.O gezmelerden birinde, Çınar ve ben ailemizin karlı çıkanları olmuştuk :)   Bildiğiniz üzere neredeyse tüm mağazalar indirimde. Bizde bunu fırsat bilip Çınar için yeni ciciler almak istedik. Ee tabi anneyi de unutmamak lazım :)

Çınar ilk doğduğundan beri genellikle ihtiyaçlarını C&A dan  alıyoruz.Çünkü hem kaliteli, hemde fiyatları birçok markaya göre oldukça uygun(du).Uygundu diyorum çünkü, son 2-3 gidişimde hiç bir şey bulamamaya başladım.Bulduklarım da anlamsız yere pahalı, oldukları için almadan çıkıyorduk.

Çınar'ı,  her gören ne çok şey alıyorsunuz diye söylenir.Aslında tam aksine öyle deli gibi paralar hiç bir zaman harcamadık.Gerçekten ihtiyacı olduğu zamanlar da aldık...İşte bu alışverişimiz de öyle oldu.Giydiğine değil de, bebeğimizin kullanığı ürünlere çok paralar harcadığımız doğrudur ( mama sandalyesi, oto koltuğu vs..)
Yani sırf indirim olduğu için değil, ihtiyaç olduğu için aldık.
Bir laf vardı ya, büyüklerimizin söylediği, "çocuğun bir giydiği, (bir de neyi? bir şeyi daha) haramdır" diye tamamlayın lütfen ben bilemedim şimdi :))

Çok uzattım farkındayım ama işte buradan da birazcık söylenmeden duramadım.E hadi bakın bakalım cicilerimiz güzel mi?

Giysiler C&A - Ayakkabı Nike - Kaplanlı terlik kuzeni Elif'in hediyesi( bu aralar favorisi oldu ) ama oyuncak olarak :)







Benim cicilerim H&M
ee bunlar birbirine uymuyorrr diye düşünmeyin. Uyumlu olması için almadım.Siyah yandan takmak için çanta arayışındayken, bunu görünce siyahtan bir anda vazgeçtim.aslında bunun siyahı da vardı.Narçiçeği rengi bana baharı çağrıştırınca dayanamadım :) (ikizler burcunun en kötü tarafı, bir anda değişmek )
Babetlere de bayıldım.Neon pembe ve siyah süet olanı arasında kaldım, yine bahar gelince aklıma neon kazandı :)


 


Rujlarıma da bakın.
Sihirli ruj diye belki herkez haberdar dır, fakat ben yeni öğrendim.Nilgün(ablam) çok bahsederdi, biz küçücükken halamın olduğunu, şimdilerde arayıp durduğunu söylerdi.Ben o zamanları hatırlamadığım için hıımm diye dinlerdim. Nilgün'e arkadaşı yeni yıl hediye verince çoookk şaşırmış ve sevinmiş.bende onda görünce, hemen arkadaşına aaa bende istiyorum dedim, bulunca alacaktı.Bulunca çünkü işporta da satılıyormuş :) Bende arkadaşıma bahsedince " ben onları biliyorum japon pazarlarında" var dedi.Kısacası birini bana saolsun arkadaşım Gamze aldı, sarı olanını da Nilgün işporta dan almış :))

Ankara da yaşayanlar bilirler, Kızılay da akşamları bir anda heryeri işportacılar sarar, işte onlardan alabilirsiniz :)

 



Yeşil olmasına bakmayın, sürüldüğünde pembe oluyor ve neredeyse tüm gün boyunca çıkmıyor :) Farklı renkleri de var sarı, mor falan onlarda sürüldüğünde değişiyor. 



Süper değil mi sizce de?

Renkli, capcanlı günler sizlere.
Sevgiler



5 yorum:

  1. oğluşun kıyafetlerine bayıldım üstünde görelim bi ara
    rujada çok şaşırdım kuzm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş canım iyileşince hemencik giydirip gezdiricem miniğimi :) İyi bari sadece ben bilmiyorum diye düşünüyordum :)

      Sil
  2. cnm çok şeker şeyler almışsın:))) Çınar'a çok geçmiş olsun iyidit umarım şimdi. Onun o minik delikanlı kıyafetlerine bayıldım ben!!! ne güzel şeyler yapıyolar yaa insanın evlenip hemen doğum yapası geliyo:)))
    Babetle çantanı da çok sevdim, dediğin gibi uyumlu olmamasını ben de çok seviyorum ayakkabı ve çantayı birebir tona ton uydurmak daha demode geliyo bazen.
    Buarada kalpli bluzun nerde satıldığını buldum linkini atıyorum mailine:))
    sevgiler cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Meliscim, artık daha iyi son gaz kıpraşımlı oldu bile :)
      Canım, inş doğru insanla doğru zamanda evlenir, sağlıklıda bir bebeğiniz olur :)

      Yaa aslında birlikte kullanmam herhalde, uyumsuz giymeyi seviyorum ama böyle uymsuz değil.mesela çantamı mavi, sarı, yeşil herhangi bir renkle kullanırım, ama kırmızı ve pembe tonlarıyla değil herhalde. bilmiyorum belkide o an beğenir kullanırım :D deliyim galiba:)

      ben fotodakini sen sanmıştım :)

      cinaragacinda@gmail.com

      Sil
  3. cnm atıyorum linki dedim ama mailini bulamadım ben nerde yazıyo?:))) bloguma da ekledim kaynağını ama istersen sen bana mail at malini öğreneyim linki atayım sana

    YanıtlaSil