18 Ekim 2012 Perşembe

Vakit Nakittir Mi? Vakit Çınar'dır Mı:))


 Başlıktanda anlaşıldığı üzere, Çınar ve ben ayrılmaz ikiliyiz...Bazen bu durumdan çooookkk şikayetçi olurken bazende hoşuma gidiyor..Mesela bu sıralar  günlerimizi çok yoğun geçiriyoruz..Bebeğimle genelde evdeydik, öyle olmasına rağmen yapacak, bizi oyalayacak çok şey bulduk.Çınar'ı hergün dışarıya çıkarmaya çalışıyorum, birazcıkta olsa yoruluyor, vakit geçirmiş oluyoruz.

Bense yoğun, yorgun, eğlenceli, sinirli, sıkıcı, keyifli, mutlu, mutsuz, sevecen, heyecanlı ne bileyim işte birsürü karmaşık duygular yaşıyorum bu aralar..

Sanırım havaların değişmesine, sonbaharın gelişine halen alışamadım galiba.Bloglada bu yüzden bir türlü ilgilenemedim, içimden hiçbirşey gelmiyor bazen.Aklımda birsürü yapacak proje varken, hiç vakit bulamamak beni sinirlendiriyor bazen.Kime derseniz hiçç kimseye, belkide kendime yapamadığım için kızıyorumdur..kim bilirr..bilemiyorum.

Aslında yaptığım birden fazla iş var, ben böyleyim sadece birtane yapıp bitirmiyorum.Hepsini birlikte yapıyorum, bugün bir işle oyalanırken yarın öbürünü alıyorum elime.Böylece iş uzun sürerse sıkıntı vermiyor..Neyse yakında hepsini peşpeşee ekleyeceğim.

Sizleri bugün çekilmiş Çınar fotoğrafıyla bırakıyorum.
 
 

Herkeze sevgiler.:)

6 yorum:

  1. Anneeem nasıl da tatlı. :)
    Bol bol beraber gecirdiğiniz günlerin tadını cıkarmaya calısın. İleride okul gibi nedenlerden zaten uzak olacaksınız.

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Üfff yaa gerçektende, hem ayrı kaldığımız vakit çok olucak, hemde daha yoğun olacaktır..:)Haklısın Çağlacım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah yaa kuzucuk çook şeker:))
    bencede annesi benim oğlum 17yaşında oldu artık zaman geçirmek için neredeyse beyefendiden randevu alacağız:)) geçenlerde ''babası oğlum cumartesi falanca yere gideceğiz müsaitmisin vaktin var mı?'' diye sordu bende öyleeee bakakaldım. bende daha bu sabah okula giderken okuldan sonra benle alışverişe gelebilirmisin yardım edermisin diye randevu aldım:)) günlerin tadını çıkartın biliyorum bazen çok zor oluyor bazen tarkan'ı bırakıp kacasım geliyordu. kendime vakit ayıramıyordum ya da yapmak istediğim şeylere zor geliyordu. şimdi çocuğun ne dersi ne etüdü ne maçı ne de antremanı bitiyor sadece akşam yemeklerinde yüzünü görüyoruz tadını çıkartt annesi benim içinde o güzel kuzucuğu kokla noluuuur:))
    sevgiler güzel mutlu günler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo Pınar Hanım, sizin galiba en zor zamanlarınız, tam gençlik dönemindeymiş oğlunuz.Ablamdan biliyorum gerçekten çocuklarından randevu alıyorlar:)Bakalım bizde yavaş yavaş geliyoruz hayırlısı olsun inş.:)Allah kolaylık versin ve tabii sabır..
      Şimdi kuzu uyuyor, söz uyandığında koklayacağım.Teşekkürler sizede sevgiler:)

      Sil
  4. Benim bebeğim yok ama hep duyuyorum bu tarz yaşanılan durumları, çok fazla bir arada olunduğu için bazen enne de yorgun düşebiliyor:)Annelere büyük görevler düşüyor, bir parça sabır sonrası biraz daha rahatlık olur umarım, okul başlayınca da bu sefer, ayyy çok erken başlıyor diye üzülüyor insan. Artık malum oldukça erken gönderiliyor çocuklar, kreşlere , yuvalara ya da anasınıflarına... Şimdiki günler böyle geçecek; daha güzel anne oğul, koklaşırsınız;)..

    YanıtlaSil
  5. Evet akşamları nasıl yorgun düşüyorum anlatamam size, sabır gerçekten çok önemli.Ayy bende çok üzülüyorum erkenden okullara gönderiliyor çocuklar.Tabi çalışan annelerinde yapabileceği olmayınca çok normal, ben şimdilik evdeyim bakalım biz ne yapacağız.Dediğiniz gibi şimdilik koklaşıyoruz..sevgiler gooogoookcum:)

    YanıtlaSil